RG UK AESC

 

Resource Group Aviation Technical Training (UK) in cooperation with Aerospace Engineering Services JSC (AESC) delivers EASA Part 66 Examinations at AESC facilities in Hanoi, Vietnam.

Date:     25th- 27th June 2018

              29th - 31st October 2018

Venue:  AESC facilities at Lot 43A, Quang Minh Industrial Zone, Me Linh, Hanoi, Vietnam

Examinations:

Module 1: Mathematics

Module 2: Physics

Module 3: Electrical Fundamentals

Module 4: Electronic Fundamentals

Module 5: Digital Techniques/Electronic Instrumental Systems

Module 6: Materials & Hardware

Module 7: Maintenance Practices

Module 8: Basic Aerodynamics

Module 9: Human Factors

Module 10: Aviation Legislation

Module 11: Aeroplanes Aerodynamics, Structures & Systems

Module 12: Helicopter Aerodynamics, Structures @ Systems

Module 13: Aircraft Aerodynamics, Structures & Systems

Module 14: Propulsion

Module 15: Gas Turbine Engine

Module 16: Piston Engine

Module 17: Propeller

 

Registration and Fee:

Link đăng ký: https://goo.gl/forms/EfcKZ2wQzaFVWoGp1

For full details on fees and registration please contact:

Mr. Nguyen Hoang Hai (Harry) This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">

 

Who needs EASA Part 66 Examinations:

-          Industry members who are already working in MRO or airlines and wish to upgrade to EASA Licence.

-          Those seeking licencing through the “self-study” path.

-          Individuals who graduated from aviation technical courses and who wants to have EASA Licence in order to have better job opportunities

-          Students who are currently studying aviation technical courses and wants to have EASA Licence

 

About RESOURCE GROUP Aviation Technical Training (http://www.resourcegroup.co.uk/ ):

Resource Group is a privately-owned business with its roots dating back more than 30 years. Resource Group has evolved into a substantial business which offers an array of human resource-based services and solutions to technical industries. Growth has been achieved through a mix of organic development and strategic acquisition.

Today Resource Group employs over 250 people across the UK, Switzerland, France and Asia with over 1100 staff deployed on contracts across the globe. Resource Group has five business streams comprising of Aviation and Aerospace Resourcing Solutions, Training Solutions, Technical Recruitment Solutions, Symbiotic Performance Solutions and Systems, Software and Solutions.

Resource Group's Aviation Technical Training division is a UK CAA, EASA Part-147 Approved Aviation Training Organisation. (Approval No. U.K.147.0046)

Established to provide high quality and cost-effective aircraft maintenance training solutions, we have trained thousands of individuals from some of the world's leading airlines and maintenance organisations and collectively have over 300 years’ experience.

 

About AESC (http://aesc.com.vn/ ):

Aerospace Engineering Services JSC (AESC), a joint stock company with business registration in Vietnam, is proud to be the first privately-held company approved and certified by Civil Aviation Administration of Vietnam (CAAV) as a VAR Part 5 Approved Maintenance Organization and VAR Part 21 Design Manufacturing Organization. Starting the business in 2008 with a wheel and brake MRO service, AESC is now expanding its services and activities globally by offering various solutions which combine high- quality products, efficient cost structure and commitment to international safety and quality standards.

On 25th September 2014, AESC officially became an EASA Part 145 Approved Maintenance Organization making it be the first Vietnamese aviation organization offering services with EASA standards.

On 31st October 2015, AESC became an FAA Part 145 Approved Repair Station, being the first Vietnamese aviation organization approved by both EASA and FAA.

Always thinking and acting as A True Aviation Partner, we believe this is the only way to gain the credibility from our customers and our stakeholders, which is undoubtedly vital for business sustainability in the aviation world today.

 

Untitled

20171027 155219-693x350

SOFEMA Aviation Services in cooperation with AESC deliver the following courses at AESC facilities in Hanoi Vietnam:

EASA Part 145 (2 days)
Date: 16th -17th April 2018
Details: https://sassofia.com/course/еasa-part-145-training-2-days-hanoi-vietnam/
Price: 645 USD
EASA Logistics & Stores Inspection Procedures – Intensive (2 days)
Date: 18th -19th April 2018
Details: https://sassofia.com/course/logistics-stores-inspection-procedures-easa-intensive-2-days-hanoi-vietnam/ 
Price: 645 USD
Aviation Quality Assurance Best Practice Overview and Recurrent (1 day)
Date: 20th April 2018
Details: https://sassofia.com/course/aviation-quality-assurance-best-practice-overview-and-recurrent-1-day-hanoi-vietnam/
Price: 330 USD

For more details and registration, please contact:
Mr. Nguyen Hoang Hai (Harry) AESC Training Manager  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

AESC đã hoàn tất việc lắp đặt sản phẩm mô hình khoang máy bay A320 cho Công ty TNHH MTV Dịch vụ Mặt đất sân bay Việt Nam (VIAGS) trong tháng 6 vừa qua. 

1-1

Khoang mô hình buồng hành khách máy bay là công cụ quan trọng trong công tác đào tạo nhân viên hàng không, tùy mức độ và chức năng được mô phỏng, có thể được sử dụng huấn luyện an toàn bay cho đội ngũ phi công, tiếp viên, huấn luyện dịch vụ trên không cho đội ngũ tiếp viên, hoặc huấn luyện công tác vệ sinh cho đội ngũ nhân viên mặt đất.2-1

4-1

Để có được các chi tiết đúng theo tiêu chuẩn hàng không của một khoang máy bay, đội ngũ thiết kế đã lên bản vẽ cho từng bộ phận riêng biệt của mô hình, sản xuất và sản phẩm phải trải qua quá trình phê duyệt, kiểm tra chất lượng theo quy trình nội bộ của Công ty.

Sau đó, các chi tiết này được chuyển cho đội kỹ thuật tiến hành lắp đặt tại cơ sở của VIAGS, 117 Hồng Hà, Phường 2, Tân Bình, Thành phố Hồ Chi Minh.

5-1

7-1

8-1

9-1

VIAGS đã thể hiện sự hài lòng đối với mô hình khoang máy bay do AESC thiết kế, chế tạo và lắp đặt. Với tôn chỉ trở thành một "Đối tác hàng không đích thực”, AESC đang nỗ lực mang đến cho khách hàng trong nước và khu vực các sản phẩm và dịch vụ chất lượng cao nhưng vẫn đảm bảo giá cả phù hợp. 

Tháng 7 vừa qua, Hãng hàng không Myanmar National Airlines (MNA) đã tiếp nhận giàn Dock bảo dưỡng được thiết kế và sản xuất bởi AESC cho máy bay ATR 72.

1

 

Để hoàn thành dự án này, AESC đã cử đội ngũ kĩ thuật viên chuyên nghiệp qua Myanmar trong thời gian hơn một tháng để lắp đặt, điều chỉnh và theo dõi quá trình vận hành sử dụng của giàn Dock. 

 

2

3

 

Các cơ sở bảo dưỡng máy bay luôn cần được trang bị các giàn Dock chuyên dụng và riêng biệt phù hợp cho từng loại máy bay, từng vị trí khác nhau như vị trí mũi, cánh, thân và đuôi phục vụ cho công tác kiểm tra và bảo dưỡng hàng ngày, đáp ứng yêu cầu chắc chắn, dễ lắp đặt, dễ di chuyển, linh hoạt và có chất lượng cao. 

 

4

5

6

 

Thành công của dự án này đã giúp AESC một lần nữa khẳng định vị thế dẫn đầu của mình trong lĩnh vực thiết kế và sản xuất các thiết bị hỗ trợ mặt đất (GSE) cho ngành hàng không. 

9

 

Cùng với sự đa dạng về sản phẩm, AESC ngày càng được biết đến rộng rãi và nhận được sự tin tưởng từ các đối tác trong nước và khu vực.

Airplane-in-the-hand-of-business-man

Ngày 23/04/2016 vừa qua. Công ty Cổ phần Dịch vụ Kỹ thuật Hàng không (AESC) đã ký kết Hợp đồng hợp tác với SOFEMA Aviation Services (SAS), một tổ chức đào tạo và tư vấn hàng không của Bulgaria, quốc gia thuộc Liên minh châu Âu. Một trong những nội dung hợp tác giữa hai bên là việc thường xuyên tổ chức các khóa đào tạo ngắn ngày về Quy chế Hàng không, Xây dựng Hệ thống, Quản lý Chất lượng… theo tiêu chuẩn châu Âu ngay tại Trụ sở chính của AESC với đội ngũ giảng viên là các chuyên gia đã từng nhiều năm làm việc tại các tổ chức như: Cơ quan An toàn Hàng không châu Âu (EASA), Nhà chức trách hàng không các quốc gia trong EU, các hãng hàng không trong EU…